Dieper in de materie duiken? Dat kan!

Volg onze trainingen en maak van jouw online leeromgeving een succes

In de JOLO academie vind je talloze lessen die jou helpen bij het ontwikkelen en bouwen van jouw online leeromgeving.

JOLO platform | JOLO online academie

Techniek ingewikkeld? JOLO academie helpt je verder!

Veel ondernemers hikken aan tegen de techniek die gepaard gaat met een online leeromgeving. Niet alleen moet je een LMS of membership plugin inrichten, je moet ook aan de slag met WooCommerce en allerlei koppelingen. Wij zijn ondernemers tegengekomen die al maanden bezig zijn met het opzetten van hun leeromgeving en nog steeds niets hebben om te verkopen. Ontzettend jammer en niet nodig. Want ook voor non-techies is het echt mogelijk om een leeromgeving op te zetten.

In de JOLO online academie nemen we je stap voor stap mee door hele hele proces. Heb jij moeite met de techniek? Bekijk onze videolessen en ga lekker aan de slag. Binnen no-time is jouw online training klaar om verkocht te worden.

Maar ook andere aspecten van het ontwikkelen en opzetten van een online training komen aan bod. We gaan verder dan alleen de techniek!

In de JOLO academie komen videolessen beschikbaar over onder andere:

Naast de videolessen heb je ook toegang tot de JOLO community waar je terecht kunt met al je vragen en kun je deelnemen aan onze online vragenuurtjes (1 x per maand) en online samenwerkdagen (2 x per jaar).

Join the club en ga ervoor!

Veelgestelde vragen

De online academie is nuttig voor ondernemers met een online leeromgeving die nog wel wat hulp kunnen gebruiken en voor ondernemers die willen starten met een online leeromgeving maar die opzien tegen de technische kant ervan. Onze videolessen helpen je stap voor stap door het hele proces heen en helpen je bij het ontwikkelen, bouwen en verkopen van jouw online trainingen.

De academie is volop in ontwikkeling en niet alle trainingen zullen direct per 1 maart 2021 beschikbaar zijn. We richten ons als eerste op de technische onderdelen die je nodig hebt om jouw leeromgeving verkoopklaar te krijgen. Denk daarbij aan videolessen over LearnDash, LifterLMS & WooCommerce. Later volgen lessen over populaire WordPress thema’s en page builders zoals BuddyBoss, Kadence en Elementor. Als laatste worden de niet-technische lessen toegevoegd. Deze lessen gaan vooral in op de opbouw en inhoud van jouw training(en).

Je houdt toegang tot de community (en de vragenuurtjes en samenwerkdagen) zolang je abonnement loopt. Abonnementen worden automatisch verlengd totdat jij opzegt. Een maandabonnement kun je maandelijks opzeggen, een jaarabonnement kun je jaarlijks opzeggen. Na beëindiging van je abonnement vervalt je toegang tot de community.

Elke maand organiseren we een online vragenuurtje. De data staan vermeld in de community. Meld je aan voor het vragenuurtje en stuur je vragen uiterlijk 2 dagen van tevoren in. Je vragen worden dan tijdens het vragenuurtje behandeld.

Tijdens een online samenwerkdag leg je de focus een dag lang op 1 bepaald doel. Er zijn tijdens de samenwerkdag drie gezamenlijke online contactmomenten. Eén aan het begin van de dag waarbij je je doel van de dag vaststelt. Eén moment rond het middaguur waarin we je voortgang onder de loep nemen en bekijken welke drempels en problemen je ondervindt. Het laatste contactmoment is aan het einde van de dag. Daarbij kijken we terug op wat je bereikt hebt en of je je doel hebt behaald.

De academie start op 1 juni 2021

Geen fan van techniek?

Geen zorgen! Neem een kijkje bij onze pakketten.
JOLO platform | JOLO pakketten | online leeromgeving bouwen