JOLO platform | JOLO pakketten | online leeromgeving bouwen

Geen fan van techniek? Geen zorgen!

Wij maken het opzetten van een online leeromgeving super simpel!

Met onze hulp en met de beste software en plug-ins bouw en verkoop jij binnen no-time jouw eigen online training(en).

Kies voor het gemak van JOLO

Wil jij aan de slag met een online leeromgeving maar zo min mogelijk te maken hebben met allerlei “technisch gedoe”. Dan zijn jij en JOLO een goede match! Wij kunnen jouw online leeromgeving grotendeels voor je klaarzetten. Uiteraard zijn er zaken die je zelf moet oppakken, denk daarbij o.a. aan je huisstijl doorvoeren, je eigen content plaatsen en de prijs en toegang voor je cursus(sen) instellen. Maar daar loodsen wij jou doorheen door middel van handige video’s. It’s that easy!

Je hebt de keuze uit maar liefst vier pakketten. Bij alle pakketten is het volgende inbegrepen:

Daarnaast krijg je toegang tot de JOLO community & JOLO academie en kun je deelnemen aan de online vragenuurtjes (1 x per maand) en online samenwerkdagen (2 x per jaar).

Alles voor jouw online leeromgeving in één handig platform.

Veelgestelde vragen

LearnDash is een Learning Management System (LMS). Het is een WordPress plugin waarmee je op je eigen website (of subdomein daarvan) een online  leeromgeving bouwt. Het is een geweldige plugin, maar houd wel rekening met een leercurve. Het is bij LearnDash gemakkelijk om te verdwalen in de vele mogelijkheden. Gelukkig wordt je leeromgeving al grotendeels voor je klaargezet, dus laat dat je niet tegenhouden.

LifterLMS is een Learning Management System (LMS). Het is een WordPress plugin waarmee je op je eigen website (of subdomein daarvan) een online leeromgeving bouwt. Deze LMS is de favoriet van JOLO! Waarom? Omdat de leercurve een heel stuk lager ligt dan bij LearnDash. Het geheel zit logisch en overzichtelijk in elkaar. En omdat je bij JOLO gebruik kunt maken van alle handige add-ons voor extra functionaliteit, is het een zeer compleet pakket tegen een voordelige prijs!

Jazeker. Zowel bij LearnDash als bij LifterLMS kun je kiezen voor een variant inclusief community. Deze wordt ingericht met behulp van het thema en de plugin BuddyBoss. Een perfecte optie voor iedereen die weg wil van Facebook. 😀

Standaard zijn alle plugins aanwezig om aan al je wensen te voldoen, ook voor de functies die je nu nog niet nodig hebt maar later misschien wel, hebben we plugins klaar staan om uit te rollen. Je kunt zelf geen plugins installeren. De reden daarvan is dat de opbouw van het JOLO platform dit niet toelaat. Je kunt altijd een verzoek sturen als je een aparte plugin wilt gebruiken zodat wij de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Voor de hosting van de JOLO pakketten hebben we bewust gekozen voor SiteGround als partner. Naast de niet te evenaren support (24/7/365) past de kwaliteit van de hosting perfect bij de eisen die wij aan hosting stellen.

Ondanks dat ons advies is om de SEO activiteiten op de hoofdwebsite te concentreren, is de snelheid van de geleverde pakketten geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Wij monitoren de snelheid van elke JOLO omgeving en adviseren in het optimaliseren voor Google en de gebruiker.

Zodra je aanmelding en betaling rond zijn, wordt je leeromgeving door ons klaargezet. Je krijgt binnen enkele uren toegang tot je systeem en met behulp van de meegeleverde uitlegvideo’s kun jij morgen je eerste cursus gaan verkopen.

Dat zouden we uiteraard jammer vinden, maar dan gaan we als goede vrienden uit elkaar. Uiteraard is jouw leeromgeving ook echt van jou. Indien je wilt, maken we een export van jouw leeromgeving en helpen we je bij het verhuizen ervan. We vragen wel een kleine vergoeding (€ 50) voor de werkzaamheden die we hiervoor moeten uitvoeren. Houd er wel rekening dat je website uit onze licentie-administratie wordt verwijderd. Je ontvangt vanaf dat moment geen updates meer, maar bent vrij om de plugins (op eigen risico) te blijven gebruiken. Je kunt altijd zelf licenties aanschaffen voor de betreffende plugins zodat je wel updates blijft ontvangen. Je leeromgeving blijft volledig operationeel!

De JOLO pakketten zijn beschikbaar vanaf 1 maart 2021

Hieronder genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Definitieve prijzen worden per 1 maart 2021 gepubliceerd.

Advies nodig of even brainstormen?

Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan!
JOLO platform | LearnDash | LifterLMS