Team JOLO

JOHAN EVEN

Ik ben self-made ondernemer met een passie voor internet. Mijn eerste internet werkervaring deed ik op in de tijd dat de Internetcafe’s als paddestoelen uit de grond schoten. Als “internetcoach” was ik in 1995 betrokken bij het eerste InternetCafe in Maastricht waar ik ondernemers uitleg gaf over de mogelijkheden van internet voor hun bedrijven. Ook particulieren wisten mij te vinden om te horen hoe zij hun eerste schreden op de digitale snelweg konden zetten. Betalen ging toen nog met een drankje 🙂

Door de jaren heen heb ik de ontwikkeling van internet gevolgd en ben hier in mee gegroeid.

Van “alles willen doen” ben ik mij gaan “vernichen” naar expert op het gebied van online leeromgevingen waarbij de functionaliteit en de gebruikersvriendelijkheid voorop staan.

Johan en JOLO

Door mijn brede interesse in alles wat er speelt op internet heb ik veel andere soortgelijke diensten nader mogen bekijken. Ik heb gezien wat de mogelijkheden waren, maar zeker ook hoe ik het zelf zeker niet zou doen. Deze ervaringen heb ik verpakt in het JOLO platform. Open en eerlijk zijn richting de klant is hier een van de USP’s.

Johan Even | JOLO platform

We love them

Wat onze klanten zeggen over ons

Ingrid Meijer | JOLO platform

INGRID MEIJER

Ik ben ondersteuner in hart en nieren. Gedurende mijn 20 jaar durende loopbaan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken heb ik veel ervaring opgedaan in heel divers werk. Variërend van secretarieel werk en archief tot consulair werk en projectmanagement. In die 20 jaar heb ik gewoond en gewerkt in o.a. Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne. Toffe tijd was dat. 😀

Eenmaal terug in Nederland duurde het niet heel lang voordat ik mijn ontslag indiende. Na wat belangrijke me-time en een jaartje vrijwilligerswerk ben ik mijn eigen bedrijf gestart als virtual assistant (VA). 

De afgelopen 5 jaar heb ik als VA veel ondernemers mogen helpen met al het “technische gedoe” omtrent hun online onderneming. Denk daarbij aan websites, online leeromgevingen, e-mailmarketing, webinars, etc.

Ingrid en JOLO

Johan & ik wilden al langer samenwerken en we zijn samen aardig goed thuis in het wereldje van de online leeromgevingen. Het JOLO platform was voor ons daarom een logische stap om te nemen en we zijn vastberaden om er een super waardevol platform van te maken!